Нарада з керівниками закладів середньої загальної та дошкільної освіти району
- Деталі
- Категорія: Новини
- Опубліковано: П'ятниця, 15 лютого 2019, 12:49
- Перегляди: 544
15 лютого 2019 року в залі засідань адміністрації відбулась нарада з керівниками закладів загальної середньої та дошкільної освіти району з питань дотримання вимог санітарного законодавства щодо організації харчування дітей та учнів.
У роботі наради взяли участь голова Гайсинської районної державної адміністрації Уткін Владислав Анатолійович, начальник Гайсинського районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області Кугот Сергій Миколайович, заступник начальника, начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Гайсинського РУ ГУ ДППС У Вінницькій області Бень Марія Дмитрівна, начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Горішевський Ростислав Владиславович.
Начальник управління освіти, фізичної культури та спорту Гайсинської РДА Шрамко Валентина Миколаївна представила учасникам наради постачальників продуктів харчування до закладів освіти району. Присутні мали можливість задати питання постачальникам, висловити побажання щодо забезпечення продуктами харчування відповідно доЗакону України від 23.12.1997 року №771/97 (зі змінами) «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», Інструкції з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах (зі змінами), Порядку організації харчування дітей в навчальних та оздоровчих закладах (зі змінами).
На нараді були розглянуті питання щодо дотримання вимог санітарного законодавства у сфері організації харчування вихованців, учнів закладів дошкільної та загальної середньої освіти. Особлива увага зверталась на відповідність продукції вимогам ДСТУ, наявність сертифікатів якості, відповідальність керівників освітніх установ та постачальників за безпеку і якість продуктів харчування, продовольчої сировини, готової продукції. Також актуалізувались питання щодо забезпечення закладів питною водою гарантованої якості, проведення лабораторного контролю за її безпечністю.