onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Педагоги відзначили свято на волейбольному майданчику

Педагоги відзначили свято на волейбольному майданчику

p1i9jgkdge1vmpquf1s6c61a1nrpaЗа традицією, найкреативніші та найспортивніші працівники освіти відзначають професійне свято спортивними змаганнями. Ось і 6 жовтня в спортивній залі ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин, зібрались три волейбольні команди: хазяї з 3 школи, команди ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Чечелівки та відділу освіти.

Вони зіграли між собою в одне коло і виявили переможців: за традицією ними стала команда Чечелівки, яка перемогла в обох своїх зустрічах. Друге місце виборола команда школи №3, що обіграла команду відділу освіти, яка зайняла третє місце.

Проте жодна з команд не залишилась без призів: завдяки підтримці Гайсинського осередку громадської організації «Ми – Вінниччани» (очільник осередку – О.Д. Мигидюк) було встановлено призовий фонд турнір, який було розподілено між учасниками змагань.

Але головне, не призи і навіть не зайняті місця. Головне – це заряд бадьорості, наснаги і здоров’я, який отримали учителі – спортсмени. Такі дружні зустрічі на волейбольному майданчику стали традиційними між педагогами і всіляко підтримуються відділом освіти Гайсинської міської ради. Дякуємо ЗСУ за можливість проведення змагань. До зустрічі на наступних турнірах.