onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Час для творчості настав!

Час для творчості настав!

p1i96nejvc1icar2hpi1b01pm620«Квіткова поетика осені - це про ніжність

у кожній пелюстці, що танцює в такт жовтневому вітру»

Чарівний світ творчості, де не було меж фантазії, а ідеї літали у повітрі, зібрав 2 жовтня 2024 року, напередодні Дня працівників освіти, професійних та креативних працівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти.

Учасників чекала вітальня натхнення «Квіткова_поетика». Назва заходу вибрана не випадково, адже квіти, як і поезія, є універсальною мовою емоцій та почуттів, якими можна передати вдячність, повагу, захоплення, настрій.

Захід поєднав у собі різні види мистецтва, створивши атмосферу гармонії, натхнення та творчості. Поєднанням поезії, квітів, музики був створений особливий простір для творчого самовираження та обміну позитивними емоціями.

«Квіткова_поетика» до Дня працівників освіти стала чарівним пензлем аби відзначити важливість професії педагога у нашому житті та створити теплу атмосферу спілкування через мистецтво.

Поетичні рядки, які подарували присутнім начальник відділу освіти Валентина Шрамко та голова районної організації профспілки працівників освіти Валентина Оріховська, були наповнені любов’ю до життя, повагою до праці вчителя, вірою в перемогу України, тому скринька «Передаємо кошти на підтримку ЗСУ» в ході заходу заповнювалася донатами.

Особливим подарунком для учасників став майстер-клас із флористики, який провела досвідчений та творчий майстер Анастасія Шаповал. Присутні мали можливість власноруч створити осінні квіткові композиції, занурившись у гармонію фарб, де кожна квітка розповідала свою історію тепла і затишку, комбінувати квіти різних відтінків та фактур, вибирати гармонійне поєднання кольорів та створювати власну історію життя квітів.

Поезія, музика та флористика об’єднали учасників у творчому пориві, дозволивши кожному відчути себе частиною чогось прекрасного та гармонійного разом з ведучою вітальні Русланою Грабовською. Так і хочеться сказати: «До нових зустрічей, друзі!»