onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Святковий семінар шкільних бібліотекарів

Святковий семінар шкільних бібліотекарів

p1i938h2mq58jlmr1clb1fscl8u630 вересня українські бібліотекарі святкують своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за клопітку працю та високу місію бібліотекарям, людям які роблять велику і благородну справу – дарують оточуючим щастя спілкування з книгою. Щирі вітання із професійним святом від начальника відділу освіти Валентини Шрамко, директора КУ «ЦПРПП» Віталія Сича, голови районної організації профспілки Валентини Оріховської шкільні бібліотекарі Гайсинської громади отримали на семінарі, який відбувся 30 вересня 2024 року на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Губник та Губницького лісництва.

Тема семінару: «Роль шкільної бібліотеки в екологічній просвіті учнів».

Учасники зібрання мали нагоду познайомитися з роботою шкільного лісництва ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Губник, заслухати інформації про співпрацю з місцевим територіальним лісництвом, почути виступ шкільної екологічної агітбригади, стати учасниками цікавих ділових ігор, побувати на екскурсії в місцевому міні-зоопарку, здійснити мандрівку екологічною стежиною в урочищі «Прибій», ознайомитись з мальовничою природою змішаного лісу, багатим та різноманітним світом флори і фауни Губницького лісу та річки Південний Буг. Під час роботи круглого столу бібліотечні працівники поділилися досвідом з екологічного виховання школярів.

Доброзичлива та творча атмосфера панувала під час заходу. Дякуємо учасникам за плідну працю, а адміністрації ЗЗСО І-ІІІ ступенів с.Губник (директор Возняк В.П., заступник з навчально-виховної роботи Строганова К.В., бібліотекар Гнатенко В.С.) за гостинність та створений гарний настрій шкільним бібліотекарям у день їх професійного свята.