onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Миру в Україні бути!

Миру в Україні бути!

p1i8eumru41i86dipd72ccoc0saТрадиційно, 21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру. Українці сьогодні як ніколи розуміють, що це головна цінність для людини. Це свято покликане не тільки задуматися, але й зробити певні кроки та дії.

У переддень свята відділом освіти Гайсинської міської ради була ініційована та проведена мирна хода, в якій брали участь школярі та педагоги закладів освіти міста, працівники правоохоронних органів, небайдужі громадяни.

Під гасла «Слава Україні!», «Слава героям!», «Україна понад усе!», «Діти України хочуть Миру!» учасники ходи із державним прапором, прапорами, що їх передали військові, пройшли Алеєю Героїв та центральною площею міста. Живі квіти та хвилина мовчання – так вшановувало нове покоління українців пам'ять про полеглих героїв. У цей день діти дарували перехожим символи Миру.

Здобувачі освіти громади брали участь в обласному флешмобі «Без миру немає дитинства». Діти малювали тематичні малюнки та розміщували їх у соціальних мережах.

 

Акції, флешмоби, виховні години, хвилинки історії були проведені аби продемонструвати всьому світу, як українці прагнуть завершення війни та побудови мирної, цілісної, незалежної України.