onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вереснева педагогічна студія учителів іноземних мов

Вереснева педагогічна студія учителів іноземних мов

Заставнаапроплегнуп19 вересня 2024 року керівником міської педагогічної спільноти учителів іноземних мов Л.Б. Живцовою, з використанням сервісу відеоконференцій Google Meet, проведено традиційну для початку нового навчального року вересневу педагогічну студію. До роботи студії доєдналося 49 педагогів із Гайсинської та Кунківської територіальних громад.

Мета і завдання зустрічі: окреслити особливості організації освітнього процесу з іноземних мов за Державним стандартом базової середньої освіти в умовах реалізації концепції «Нова українська школа», узагальнити інформацію про дидактичні принципи та методичні засади навчання іноземних мов (як першої, так і другої) в 2024/2025 навчальному році, ознайомити учасників з новими підходами до навчання та оцінювання здобувачів освіти які навчатимуться за програмами НУШ, надати методичну допомогу педагогічним працівникам щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного стану.

Учасники методичного зібрання обговорили виклики та перспективи оновлення змісту мовно-літературної освітньої галузі (іноземні мови) у 2024/2025 навчальному році, змогли поставити запитання і почути кваліфіковані відповіді щодо організованого початку навчального року, нормативно-правового забезпечення навчання іноземних мов та оцінювання навчальних досягнень учнів з іноземної мови з позицій сучасних вимог.

     Маємо надію, що проведений захід був корисним та додав учасникам упевненості перед початком нового навчального року.

кпеуоіврмфц

уепрфіар

щгшншегкема

івсмеипрісуф