onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Золота та срібна гордість Гайсинської громади

Золота та срібна гордість Гайсинської громади

p1i19jhah415uhn8c1rkq1ap0rgsiЧервневі дні для 11-класників є особливими, урочистими, святковими. Випускники перебувають на завершальному етапі шкільного життя: Національний мультипредметний тест, вручення документів про здобуття повної загальної середньої освіти, випускні вечори.

Та особливе свято зібрало 25 червня 2024 року Гайсинську громаду. Відбулися урочистості з нагоди вручення золотих та срібних медалей випускникам закладів освіти Гайсинської міської ради.

19 золотих та 10 срібних медалей отримали випускники 2024 року. Із першою сходинкою дорослого життя їх прийшли привітати голова Гайсинської міської ради Гук Анатолій Ілліч, начальник відділу освіти Шрамко Валентина Миколаївна, батьки, керівники освітніх закладів, педагоги.

Присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих Героїв, які віддали життя за незалежність України, подякували усім захисникам за можливість навчатись і жити в мирній країні.

Медалі, грошові винагороди від міського голови, подяки батькам медалістів вручили Гук Анатолій Ілліч та Шрамко Валентина Миколаївна.

Теплі та зворушливі слова побажань та батьківські настанови адресувала нагородженим мама випускниці ЗЗСО №4 Мосійчук Юлії - Мосійчук Ірина Михайлівна.

Від когорти нагороджених виступила золота медалістка закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів села Кіблич Ямкова Марія - неодноразова переможиця ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, призер ІІ та ІІІ етапів Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика, та Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т. Шевченка, призер мистецьких конкурсів та фестивалів.

Присутні насолоджувалися пісенними дарунками від сімейного дуету Дар’ї та Світлани Миколаївни Колосовських і дитячого дуету в складі Дар’ї Колосовської та Гарматюк Юлії.

Традиційно випускники поклали квіти до Меморіалу загиблим героям-землякам та розвішали символічні ліхтарики на знак перемоги світла над темрявою.