onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Пришкільні табори громади завершили свою роботу

Пришкільні табори громади завершили свою роботу

p1i0l481f1lu16aq1d41104e1qt5g16 червня завершено роботу пришкільних таборів. У цьому році у громаді працювало два пришкільних табори на базі ЗЗСО І-ІІІ с. с. Карбівка та ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Чечелівка. Їх діяльність була спрямована на організацію змістовного дозвілля та повноцінного відпочинку дітей та молоді. Тому при підготовці до роботи педагогами враховувались уподобання школярів, можливості для розвитку творчого потенціалу, задоволення їх особистісних інтересів у процесі ігор та розваг. У результаті кожен табір працював відповідно обраного напрямку: національно-патріотичного (ЗЗСО І-ІІІ с. с. Карбівка) та туристично-краєзнавчого (ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Чечелівка). Протягом відпочинкової зміни діти брали активну участь у інтелектуальних іграх, вікторинах, квестах, турнірах, змаганнях, конкурсах, профілактичних бесідах. Крім того, для дітей було організовано виїзні екскурсії.

Для формування у дітей та підлітків навиків здорового способу життя у таборах проводилися Дні здоров’я, трансляція тематичних фільмів, бесіди із залученням практичних психологів, медичних працівників та працівників ювенальної превенції РУП.

Велику увагу приділено забезпеченню безперервного виховного процесу в області безпеки дорожнього руху та правил поведінки школярів під час надзвичайних ситуацій та стихійних лих. З цією метою було заплановано екскурсії до пожежної частини м. Гайсин.

Завершення оздоровчої зміни відзначалось святковими заходами, на яких були нагороджені найактивніші члени загонів. Найяскравіші події із життя пришкільних таборів висвітлено на офіційних сайтах закладів освіти.