onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вчимося долати освітні втрати

Вчимося долати освітні втрати

p1i0bdk8c6gvm1ikq1saap1nv6sq10-13 червня 2024 року комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради», за сприяння відділу освіти Гайсинської міської ради, на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів №4 м.Гайсин для вчителів початкової школи закладів освіти Гайсинської та Кунківської територіальних громад було організовано проведення двох дводенних тренінгів в межах Національного проєкту «Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат», який реалізує громадська спілка Освіторія та Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні у партнерстві з Міністерством освіти і науки України. Тренінги були проведені запрошеним сертифікованим тренером проєкту Вікторією Ільїною, директором Херсонського міського центру професійного розвитку педагогічних працівників та помічником тренера, консультантом ХМ ЦПРПП Катериною Чихун.

В рамках означеного проєкту освітяни Гайсинської та Кунківської громад успішно пройшли онлайн-курс на платформі О.Університет, а під час двох дводенних очних тренінгів мали можливість у дружній атмосфері опрацювати особливості виявлення та подолання освітніх втрат, установити шляхи мотивації учнів як важливого чинника подолання освітніх втрат, розкрити особливості формувального оцінювання як інструменту виявлення і подолання освітніх втрат, дослідити особливості універсального дизайну навчання та конструктора уроку, познайомитись з цифровим інструментарієм, який робить освітній процес сучасним і мобільним. До заходу долучилися 55 педагогів, усі вони успішно виконали завдання передбачені програмою проєкту та отримали сертифікати про проходження курсів підвищення кваліфікації.

Дякуємо учасникам за активну та творчу участь у навчанні та тренінгах, за неймовірну енергетику, незламність духу та прагнення до самовдосконалення, вітаємо з отриманням сертифікатів підвищення кваліфікації та бажаємо ефективно виявляти й успішно долати освітні втрати в учнівства.

Щиро дякуємо Вікторії Миколаївні та Катерині Платонівні за чудову організацію тренінгів, цікаву, корисну та плідну співпрацю! Аура дійсно була вражаючою, приємною, такою, що спонукає до активної роботи та надовго запам’ятовується.

Дякуємо адміністрації та колективу ЗЗСО І-ІІІ ступенів м.Гайсин (директор Боровий Г.І., заступник Костенко О.В.) за організаційну допомогу у проведенні тренінгу, за вашу увагу і гостинність.