onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Участь працівників ЦПРПП у Всеукраїнському презентаційному семінарі

Участь працівників ЦПРПП у Всеукраїнському презентаційному семінарі

p1hs2oat9664fo3315lcui81diicУкраїнським інститутом розвитку освіти, спільно з Європейським Центром імені Вергеланда (Осло) розроблено онлайн-курс «Центри в центрі» для директорів, консультантів і психологів центрів професійного розвитку педагогічних працівників. Актуальність розробленого курсу визначається функціями центрів професійного розвитку педагогічних працівників, що нині впроваджують нові вектори підтримки та супроводу педагогів у їхньому професійному зростанні.

19 квітня 2024 року УІРО в онлайн форматі провів презентацію та практикум з використання зазначеного курсу. В заході взяли участь директор, консультанти та психолог КУ «ЦПРПП Гайсинської міської ради». Презентаційні матеріали зацікавили присутніх, адже вони дають можливість безкоштовно удосконалити свої професійні компетентності, отримати доступ до кейсів відеолекцій, текстових матеріалів, практичних завдань та швидко перевірити засвоєні знання.

Опрацювання створеного курсу «Центри в центрі» працівниками ЦПРПП сприятиме покращенню їх роботи, зокрема щодовиконання основних професійних функцій і завдань з урахуванням суспільних потреб та викликів у сфері освіти.