onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Гайсинські волейболістки – переможниці районних змагань

Гайсинські волейболістки – переможниці районних змагань

p1hmuqgofd1ho0k5b1e18jf65vkf16 лютого в селищі Теплик пройшли змагання з волейболу ІІ (районного) етапу Гімназіади серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Вінницької області у 2023-2024 навчальному році.

В змаганнях взяло участь 20 команд (по десять команд юнаків та дівчат) територіальних громад Гайсинського району. Вони грали в чотирьох спортивних залах (їх знайшли в невеликому Теплику) та змагались протягом майже цілого дня – від 9-ої до 20-ої години.

Як завжди, гайсинські волейболісти були серед головних фаворитів змагань. Наші юнаки (тренер – Крук М.М.) в попередньому груповому турнірі обіграли команду Джулинської громади та поступились волейболістам Соболівської громади. Соболівчани далі стали третіми у фінальному турнірі, але виявилось, що вони допустили порушення Регламенту змагань (підстава) та були дискваліфікованими, а третє місце було віддано нашим волейболістам.

Натомість наші дівчата-волейболістки (тренер – Міщенко Н.М.) не дали ніяких шансів суперницям, перемігши у всіх проведених іграх: з рахунком 2:0 у команд Теплицької та Чечельницької громад у попередньому груповому турнірі та Тростянецької громади (у фіналі). Лише в одній грі – з командою Бершадської громади гайсинчанки віддали одну партію. Але й перемога з рахунком 2:1 дозволила нашим волейболісткам набрати максимальну кількість очок. та, в черговий раз, стати чемпіонками Гайсинського району. Наші дівчата навесні будуть представляти район на обласному етапі Гімназіади.

До складу наших збірних команд входили представники закладів загальної середньої освіти №1,2,3,6 м. Гайсин, сіл Бубнівки, Кисляка та ліцею №7. Адміністрації та вчителям фізкультури цих закладів – велика подяка за участь в підготовці спортсменів.