onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Завершились спартакіадні баталії волейболістів

Завершились спартакіадні баталії волейболістів

p1hlul06k9s58ot01g807241q78gКінець січня та початок лютого ознаменувався для юних спортсменів закладів освіти Гайсинської міської ради поєдинками Спартакіади з волейболу серед юнаків. На змагання заявилось 11 команд закладів І-ІІІ ст. з міста Гайсин та сіл громади. Вони були розподілені на чотири попередні групи і, відповідно до показаних у них результатів, надалі розіграли місця з 1 по 11.

До головного фіналу вийшли чотири команди, і саме між ними були розіграні призові місця. Всі ігри у фінальному турнірі закінчились з однаковим рахунком 2:0. Так у півфіналах команда ЗЗСО І-ІІІ ст. №6 м. Гайсин перемогла команду ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Чечелівка, а команда ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Бубнівка – волейболістів ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кисляк.

Отже в грі за третє-четверте місце зустрілись представники Чечелівки та кислячани. Перемогли та виграли третє місце волейболісти ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кисляк (керівник закладу – Пастушенко В.О., учитель фізкультури – Невідомий В.В.)

У головному фіналі команда ЗЗСО І-ІІІ ст. №6 м. Гайсин (керівник закладу – Мигидюк О.Д., вчителі фізкультури – Богдан Л.Ф. та Зінченко О.В.) перемогла волейболістів ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Бубнівка (керівник закладу – Кондратюк М.В., учитель фізкультури – Топалов Ю.Є.).

За результатами всіх ігор команди зайняли такі місця:

  1. ЗЗСО І-ІІІ ст. №6 м. Гайсин
  2. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Бубнівка
  3. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кисляк
  4. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Чечелівка
  5. ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин
  6. Ліцей №7 м. Гайсин
  7. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Харпачка
  8. ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 м. Гайсин
  9. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич
  10. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Куна
  11. ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин.

Організатори та учасники змагань дякують адміністрації ЗЗСО І-ІІІ ст. м. Гайсин та керівнику закладу Мигидюку О.Д. за створені гарні умови для проведення змагань.

Переможці спартакіадних змагань (а це і у юнаків і в дівчат волейболісти ЗЗСО І-ІІІ ст. №6 м. Гайсин) будуть презентувати нашу громаду на районному етапі Гімназіади серед учнів ЗЗСО Вінниччини, які пройдуть 16 лютого в селищі Теплик.