onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Волейболістки розіграли нагороди Спартакіади

Волейболістки розіграли нагороди Спартакіади

p1hl7cijsh84c1q665j01mevmk5824 (попередні групові турніри) та 26 (фінали) січня в спортивній залі ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 м. Гайсин пройшли ігри Спартакіади серед учнів/учениць ЗЗСО Гайсинської міської ради у 2023-2024 навчальному році з волейболу серед дівчат.

Змагання зібрали вісім команд та пройшли у впертій та напруженій спортивній боротьбі. Дещо не пощастило з жеребом головним претендентам на перемогу – командам ЗЗСО №6 та ліцею №7. Перемога в очній зустрічі відкрила шлях до фіналу волейболісткам шостої школи, а ліцеїстки змушені були боротись лише за п’яте місце.

У фіналі волейболістки ЗЗСО №6 м. Гайсин (керівник закладу – Мигидюк О.Д., вчителі фізкультури Богдан Л.Ф. та Зінченко О.В.) перемогли команду ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 (керівник закладу – Ткачук Н.М., тренер – Горбатюк М.П.) з рахунком 2:0 та стала чемпіонками Спартакіади.

У грі за третє місце команда ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кисляк (керівник закладу – Пастушенко В.О., учитель фізкультури – Невідомий В.В.) з таким же рахунком перемогла представниць ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 м. Гайсин.

Таким чином місця в змаганнях розподілились так:

  1. ЗЗСО І-ІІІ ст. №6 м. Гайсин
  2. ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 м. Гайсин
  3. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кисляк
  4. ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 м. Гайсин
  5. Ліцей №7 м. Гайсин
  6. ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Харпачка
  7. ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин
  8. ЗЗСО І-ІІ ст. с. Лад. Хутори.

Дякуємо всім учасникам змагань, їх учителям, а також адміністрацію ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 (керівник закладу – Буга О.В.) за надану спортивну залу та сховище закладу (волейболістки разом з учнями школи пережили тут тривалу повітряну тривогу). На наступному тижні естафету від дівчат-волейболісток приймають юнаки, які також розіграють нагороди Спартакіади.