onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Плануємо курси підвищення кваліфікації на 2024 рік

Плануємо курси підвищення кваліфікації на 2024 рік

p1hhji4gloo2u1kp21k5jiuvpdd913 грудня 2023 року директор центру професійного розвитку педагогічних працівників Віталій Сич провів групову онлайн консультацію для заступників керівників закладів загальної середньої освіти з питань планування курсів підвищення кваліфікації педагогічних працівників на 2024 рік.

Метою заходу була координація зусиль КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради та адміністрацій освітніх установ Гайсинської та Кунківської громад щодо підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти у 2024 році відповідно до попередньо сформованного регіонального замовлення. Учасники зібрання опрацювали нормативно-правову базу підвищення кваліфікації, алгоритми розробки перспективних та річних планів курсів ПК, перевірки достовірності сертифікатів, зарахування курсів педагогічними радами закладів освіти.

Під час заходу в форматі «запитуєте - відповідаємо» висвітлювались питання формування освітньої траєкторії розвитку педагога, його участі у різноманітних методичних заходах, підготовки до процесів атестації та сертифікації, участі в дослідженні щодо вирішення проблеми подолання освітніх втрат здобувачами освіти. В ході консультації відбувся діалог з окремих питань організації методичної роботи, діяльності педагогічних спільнот, оптимізації навчально-методичного забезпечення та ряду інших питань, які мають бути в полі зору заступника директора з навчально-методичної роботи.