onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вп’яте зіграно турнір пам’яті В.М. Луценка

Вп’яте зіграно турнір пам’яті В.М. Луценка

p1heq5p4movho9k111uissq1n9ue31 жовтня 2023 р. в спортивній залі ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Карбівка було проведено V турнір з волейболу пам’яті В. М. Луценка. Василь Михайлович, який все своє свідоме життя присвятив фізичній культурі та спорту, працював учителемв школі села Карбівка та методистом районного відділу освіти. Перебуваючи на цих посадах, він вніс великий вклад у розвиток фізичної культури та спорту Гайсинщини. Помер Василь Михайлович 25 липня 2019 року. Пам’ять про нього назавжди залишилась серед його учнів, колег та друзів.

Карбівська школа, за їх участю, щорічно проводять турнір з волейболу пам’яті В.М. Луценка, який в цьому році пройшов вже вп’яте. Вперше в ньому взяло участь чотири команди: до постійних учасників турніру команд ЗЗСО с. Карбівки, с. Чечелівки та збірної команди вчителів фізкультури додалась команда відділу освіти. На відкритті турніру виступила начальник відділу освіти Гайсинської міської ради В.М. Шрамко, голова райкому профспілки В.І. Оріховська , директор карбівської школи П.Г. Семенець.    

Опісля розпочались ігри. Було зіграно дві півфінальні зустрічі, переможці яких команди Чечелівки та Карбівки зустрілись у фіналі. У впертій боротьбі з рахунком 2:0 виграли чечелівчани, які після річної перерви, стали переможцями турніру.

Всі учасники турніру отримали призи від профспілки, які вручилаВ.І. Оріховська. Але, на думку учасників турніру головне – не місця та призи , а те, що пам'ять про Василя Михайловича Луценка залишається серед його друзів та колег.