onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Юні тенісисти визначили найсильніші команди громади

Юні тенісисти визначили найсильніші команди громади

p1hddlskmm9pbgpk843k51109d720 жовтня в тенісному залі ліцею №7 було проведено змагання з настільного тенісу Спартакіади серед учнів/учениць закладів загальної середньої освіти Гайсинської міської ради в 2023-2024 навчальному році.

На змагання заявилось досить багато команд – 15, тому система проведення змагань була досить складною та багатоетапною. Спочатку команди було розподілені на чотири групи в яких зіграли між собою в одне коло. За результатами групового турніру, вони зіграли півфінальні та фінальні матчі за місця з 1 по 15.

Цікаво, що до головного фіналу, де розігрувались місця з першого по четверте вийшли команди виключно сільських навчальних закладів. Після проведення півфінальних ігор, у грі за третє місце, команда ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Чечелівка (керівник закладу – Яроменко Н.П., учитель фізкультури –Підрушняк Я.А.) перемогла команду ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Степашки (керівник закладу – Косенко Р.М., учитель фізкультури – Гурчіані Г.Ч.) з рахунком 3:2.

У грі за перше місце команда ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Зятківці (керівник закладу – Іщенко М.І., учитель фізкультури – Дубовий В.В.) перемогла команду ЗЗСО І-ІІІ ст. с. Кіблич (керівник закладу – Цвігун Г.П., учителька фізкультури – Романенко О.В.) з рахунком 3:1 і стала переможницею змагань. До складу команди входили учні закладу: Ломачевський Ярослав, Солодкий Артьом, Грабова Ярослава та Козачук Дар’я.

Команда-переможниця буде презентувати Гайсинську громаду в змаганнях Гімназіади сере учнів ЗЗСО Вінниччини.

          Учасники змагань щиро подякували адміністрації ліцею №7 м. Гайсин (керівник – Мендусь Л.Г.) та вчителю фізкультури закладу Демидасю В.В. за гарні умови, створені для проведення змагань.