onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Засідання педагогічної спільноти учителів іноземних мов

Засідання педагогічної спільноти учителів іноземних мов

Анг. заставна8 вересня 2023 року на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet  керівником міської педагогічної спільноти учителів іноземних мов Л.Б. Живцовою проведено  засідання методичного об’єднання учителів англійської та німецької мов за темою «Науково-методичний аспект супроводу діяльності учителів іноземної мови у 2023-2024 н. р. Робота над впровадженням Державного стандарту базової середньої освіти та навчання за модельними програмами НУШ», у якому взяли участь 40 учителів ЗЗСО Гайсинської міської територіальної громади.

На засіданні розглядалися методологічні питання організації викладання іноземної мови у 2023-2024 навчальному році. Зокрема, акцентовано увагу на роботі педагогів за новими навчальними програмами, вимогах до оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів НУШ. Були дані відповіді на актуальні питання щодо складання програм й календарних планів та ведення зошитів. Члени методичного об’єднання опрацювали питання формування в учнів ключових компетентностей та наскрізних умінь на уроках іноземної мови.

В роботі методичного об’єднання взяв участь та виступив з повідомленням на тему «Траєкторія професійного розвитку учителя іноземної мови» директор КУ «ЦПРПП ГМР» Віталій Сич.

Під час онлайн - спілкування учасники зібрання отримали практичні поради та відповіді на запитання, які є нагальними та актуальними в роботі вчителя іноземної мови у 2023-2024 навчальному році.

 

піфквімва

 

фавпірйимівм

 

 

іуфпкцУМВМ

 

ИИФІАМЦ

 

вцапкАІ

 

ИВФАМІВА

 

 

 

кмфсйіссіс

 

аицмцус