onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Виховний процес в умовах воєнного стану

Виховний процес в умовах воєнного стану

іавпНа виконання плану роботи відділу освіти на ІІІ квартал 2023 року 05 вересня відбулася нарада із заступниками директорів з виховної роботи закладів освіти з питань організації виховної роботи у 2023/2024 навчальному році.

Хвилиною мовчання педагоги вшанувалипам'ять Захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

У ході наради консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Вікторія Ревкач окреслила основні завдання та виклики, які постають перед педагогами при організації виховної роботи в умовах воєнного стану:

-  фізична безпека, збереження життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу;

-        психологічна допомога;

-        національно-патріотичне виховання;

-        волонтерська діяльність;

-        мотивація у виховному процесі;

-        розвиток критичного мислення та медіа грамотність;

-        виховання здорового способу життя;

-        подолання негативних явищ.

У роботі наради брала участь ювенальний офіцер поліції Наталія Гудима. Були окреслені деякі питання співпраці поліції із закладами освіти, наголошено на необхідності проведення заходів щодо запобігання та профілактики кримінальних правопорушень серед неповнолітніх, домашнього насильства та проговорено алгоритм дій у разі виявлення булінгу в закладах. Заплановано спільні заходи з патріотичного виховання молоді. Капітан поліції подякувала та вручила подарунок колективу ЗЗСО І-ІІ ст. с. Лад. Хутори за участь у благодійному аукціоні.

До учасників зібрання звернулася координатор молодіжного руху «Лідер» Галина Васильчук із деякими питаннями щодо організації роботи органів учнівського самоврядування у поточному навчальному році.

Щирі слова подяки та гарні побажання лунали на адресу заступника директора з виховної роботи Манільчук Наталії Анатоліївни, яка вийшла на заслужений відпочинок.

апвірапик

 

6екупип

 

 

міавипів

 

аіфвпіапва

 

 

тн45кйфуецірфпк