onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Участь в обласних зборах Учнівської ради Вінниччини

Участь в обласних зборах Учнівської ради Вінниччини

IMG-0счмясяч54604 квітня на базі Вінницького обласного молодіжного центру «Квадрат» пройшли загальні збори Учнівської ради Вінниччини.

      63 делегати територіальних громад Вінницької області об'єдналися для спільної роботи. Учасників зібрання привітали: Заболотна Наталія Михайлівна - перша заступниця Голови Вінницької ОВА, Буняк Володимир Володимирович - директор Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА та Кобися Микола Володимирович - радник Голови Вінницької ОВА з питань молодіжної політики.

На зборах було обрано нову президію: голову УРВ - нею стала делегат від Вінницької ТГ Гресько Марія та голів п’яти комітетів.

Гайсинську територіальну громаду на зборах представили Бомко Анастасія – учениця 10 класу ліцею №7 м. Гайсин та координатор учнівського самоврядування в громаді Васильчук Галина Олександрівна - методист міського Будинку школярів та молоді. За підсумками виборів до президії, Анастасія Бомко очолила комітет по зовнішніх взаємодіях. Вітаємо її та бажаємо успішної роботи в Учнівській раді Вінниччини.

IMG-0смим528

IMG-сЧмяся0529

IMG-СЧМясмяс0530

IMGіЯмсчм-0558

IMG-чямсчмс0554