onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вереснева нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

Вереснева нарада заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів

inісвапвравтпвавdexНа виконання плану роботи відділу освіти на ІІІ квартал 2022року 12 вересня 2022 року проведено онлайн нараду заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів.

Консультант КУ «ЦПРПП ГМР» Ревкач Вікторія Вячеславівна підсумувала результати виховної роботи закладів освіти Гайсинської міської ради у 2021/2022 навчальному році та ознайомила присутніх із питаннями організації виховного процесу у 2022/2023 н.р. щодо формування у дітей та учнівської молоді ціннісних життєвих навичок, національно-патріотичного виховання, профілактики булінгу (цькування), кримінальних правопорушень, вживання наркотичних і психотропних речовин, запобігання домашньому насильству, торгівлі людьми тощо.

Головний спеціаліст відділу освіти Гайсинської міської ради Ольга Буга наголосила на важливості дотримання законодавства у частині обліку дітей шкільного та дошкільного віку, охоплення навчанням дітей віком від 6 до 18 років та ведення обліку дітей, які не приступили до занять, а також про терміни подання статистичного звіту 77-РВК та деякі особливості його заповнення.

Про інструктажі з безпеки життєдіяльності, які необхідно провести на початок навчального року доповів консультант КУ «ЦПРПП ГМР» Подчос Володимир Миколайович.

Важливим питанням сьогодення є психологічна підтримка дитини у період воєнного стану. Про встановлення контакту із дитиною, що пережила травмуючий досвід та психологічну підтримку дітей ВПО розповіла Крук Лариса Петрівна, психолог КУ «ЦПРПП ГМР».