onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023»: номінація «Початкова освіта»

Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023»: номінація «Початкова освіта»

Заставкаіаропаврпіа202324, 25 та 26 січня 2023 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у дистанційній формі було проведено І та ІІ етапи першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023» у номінації «Початкова освіта».

За звання переможця конкурсу цьогоріч виявили бажання змагатися 50 педагогів початкових класів закладів освіти Вінниччини.

В перший день змагань пройшли конкурсні випробування «Тестування» та «Практична робота». Перший конкурс передбачав комп’ютерне тестування на знання предмета і методики його викладання, друге – виконання практичних завдань умежах навчального предмета. Учасники конкурсу мали можливість продемонструвати рівень знаннєвої складової професійної компетентності та предметну компетентність.

В наступні дні 20 учасників, визначених на основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час випробувань І етапу, проходили конкурсні випробування «Методичний практикум» та «Майстер-клас». Виконання методичних завдань дало змогу конкурсантам продемонструвати предметно-методичну компетентність, вміння використовувати сучасні підходи та обирати оптимальні прийоми, методи та засоби для організації освітнього процесу. У випробуванні «Майстер-клас» учасники конкурсу мали адаптувати власну педагогічну ідею до специфіки навчальних тем та вікових особливостей учнів, продемонструвавши майстерність та ефективність використання обраних методів та прийомів роботи.

Гайсинську територіальну громаду на конкурсі представляла учитель початкових класів ЗЗСО №4 м.Гайсин Бондарєва Олеся Василівна. Успішно пройшовши вищезазачені випробування вона увійшла у п’ятірку кращих педагогів області. Принагідно слід зазначити, що перед конкурсом Олеся Василівна, виконавши завдання зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, зокрема з педагогіки та психології, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання успішно пройшла сертифікацію.

Педагоги Гайсинської територіальної громади, щиро вітають Олесю Василівну з гарними здобутками у змаганнях, проходженні сертифікації. Зичимо міцного здоров’я, щастя, невичерпної енергії, оптимізму, щедрих творчих здобутків.

22401ппвночатк3

 

IMG вап0401

 

IMG ва6582

 

IMG віавпим0230

 

IMG іаи0254

 

IMGрповам 6538