onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — 30 вересня 2022 року – Всеукраїнський день бібліотек!

30 вересня 2022 року – Всеукраїнський день бібліотек!

ЗастдлорічмитвіцукепмитавнаЦьогоріч День бібліотек ми відзначаємо в умовах воєнного стану. Уся країна об’єдналася для боротьби з рашизмом, і більшість бібліотек сьогодні не лише обслуговують користувачів, проводять культурно-просвітницькі заходи, забезпечують своїх читачів достовірною інформацією, а й перетворилися на волонтерські центри допомоги Збройним Силам України і внутрішньо переміщеним особам.

У шкільних бібліотеках Гайсинської територіальної громади працюють висококваліфіковані фахівці, відповідальні й щиро віддані своїй благородній справі люди! Вони навчають нас орієнтуватися у потоці інформації, сприяти оволодінню навичками пошуку та використання ресурсів на різних носіях, допомагають усвідомити значення бібліотеки, зрозуміти, що бібліотеки єднають світи!

Шановні бібліотекарі та користувачі бібліотеки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек! Хай він дарує вам чудовий настрій та теплі слова від всіх, хто вважає бібліотеку джерелом мудрості та знань.

       Бажаємо Вам, шановні бібліотекарі, а також усім, хто любить і шанує книгу, міцного здоров’я, натхнення, дружнього взаєморозуміння та підтримки, радості, родинного затишку, добра і щастя, нових творчих успіхів і невичерпної наснаги. Миру усім нам та перемоги!