onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — У працівників дитячих садків професійне свято – Всеукраїнський день дошкілля!!!

У працівників дитячих садків професійне свято – Всеукраїнський день дошкілля!!!

изображение viber 2022 09 28 15 37 00 002

Дитинство, радість, сонце, небо, мама, татко… У сьогоднішніх умовах зміст цих слів набув неймовірної ваги, безмежної цінності, невимірного бажання до гармонії життя, в якому немає сліз горя, біди, не чутно ревиська сирен, нахабного льоту ракет, вибухів снарядів, не видно ворога, що безжально топче твою рідну землю.

Навіть у такий складний для нашої країни час, працівники закладів дошкільної освіти 25 вересня 2022 року будуть відзначати Всеукраїнський день дошкілля. У дошкільників свій фронт - освітянський, адже змінився формат провадження освітньої діяльності, змінились умови для роботи працівників і життєдіяльності дітей, визначились пріоритетні першочергові завдання, серед яких найголовнішим є збереження життя і здоров’я наших дітей.

 Заклади дошкільної освіти нашої громади навчились працювати у ритмі часу, що диктує свої правила: організувати освітній процес за дистанційною формою навчання, облаштувати сховище для роботи дитсадка в очному форматі, зібрати допомогу нашим воїнам на передову, надати прихисток та підтримати людей, які приїхали з тимчасово окупованих територій. І така праця засвідчує, що працівники-дошкільники зуміли мобілізуватись перед викликами, що постали як стовпи-велетні, бажаючи заступити горизонт.

Сьогодні, в переддень професійного свята, прийміть найщиріші вітання, дорогі колеги! Ваша кропітка щоденна праця оцінена Вашими вихованцями, їхніми усмішками, ніжними словами, кмітливими оченятками, смішними фразами, що несуть в собі наслідування Вашої мови і поведінки, як прикладу. Ви щасливі тим, що живете дитинством, дихаєте його повітрям, вбираєте його кольори, співаєте про нього пісні, граєте в ньому різні ролі і кожен день відкриваєте для дітей двері у нове, ще необізнане, ще незрозуміле, але надзвичайно цікаве! Нехай здійснюються Ваші мрії, реалізуються плани та задуми, прибуває енергія, здоров’я, сила духу та гармонії! Нехай особисте життя і професійна дорога завжди будуть взаємоввічливими та взаємодоповнюючими! Тож зі святом і до ПЕРЕМОГИ!!!