onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Виховна робота в умовах воєнного стану

Виховна робота в умовах воєнного стану

фнкмссмилкоекрвп2Із заступниками директорів з виховної роботи та педагогами-організаторами закладів загальної середньої та позашкільної освіти Гайсинської міської ради була проведена онлайн нарада на тему: «Виховна робота в умовах воєнного стану». Як організувати виховну роботу з дітьми в умовах воєнного стану та як правильно розставити акценти – основні питання, які розглядали учасники зібрання.

Психолог КУ «ЦПРПП ГМР» Крук Лариса Петрівна презентувала педагогам матеріали на тему: «Психологічні аспекти організації освітнього процесу в умовах воєнного та післявоєнного стану», адже першочерговим завданням педагогів на сьогодні є психологічна та емоційна підтримка учнів.

У ході роботи консультант КУ «ЦПРПП ГМР» Ревкач Вікторія Вячеславівна окреслила питання щодо організації виховного процесу в закладах освіти у 2022-2023н.р. та зосередила увагу на таких важливих напрямках виховної роботи: навчання правил поведінки учнів в умовах воєнного стану, адаптація та підтримка учнів ВПО, розвиток критичного мислення та медіаграмотності, національно-патріотичне виховання, правовиховна робота.