onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Методичне об’єднання учителів іноземних мов

Методичне об’єднання учителів іноземних мов

Застфувіапврапораававна8 вересня 2022 року на платформі сервісу відеоконференцій Google Meet керівником педагогічної спільноти учителів іноземних мов Л.Б. Живцовою проведено засідання методичного об’єднання учителів англійської та німецької мов за темою «Науково-методичний аспект супроводу діяльності учителів іноземної мови у 2022-2023 н. р. Упровадження Державного стандарту базової середньої освіти, навчання за модельними програмами НУШ», у якому взяли участь 58 учителів Гайсинської, Кунківської та Райгородської територіальних громад.

На засіданні розглядалися методологічні питання організації викладання іноземної мови у 2022-2023 навчальному році. Зокрема, обговорено нові програми та вимоги до оцінювання навчальних досягнень учнів 5 класів НУШ, опрацьовано Державний стандарт базової середньої освіти у галузі викладання іноземних мов. Були дані відповіді на актуальні питання щодо складання програм й календарних планів та ведення зошитів. Члени методичного об’єднання опрацювали питання формування в учнів ключових компетентностей та наскрізних умінь на уроках іноземної мови.

Під час онлайн - спілкування учасники зібрання отримали практичні поради та відповіді на запитання, які є нагальними та актуальними в роботі вчителя іноземної мови у 2022-2023 навчальному році.

 

Screeвапртрпацnshot 1

 

Scrіавпавіваeenshot 1

 

Screenьорпацувshot 1

 

Screапавіфenshot 1