onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Вітання начальника відділу освіти Гайсинської міської ради

Вітання начальника відділу освіти Гайсинської міської ради

Дорогі друзі!

6130cc9f76a78242949837

Прийшов новий 2022-2023 навчальний рік. Перше вересня єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово, разом зі своїми дітьми та онуками знову приходить до школи. Тому цей день - це свято всенародне. Всі разом цей рік ми починаємо в умовах воєнного стану. Кожен з нас, на своєму місці докладає максимум зусиль, щоб наблизити перемогу. Ви бачите всі проблеми, які стоять перед нами на початку нового навчального року, впевнена, що всі разом ми справимось з цими труднощами.
Любі діти!
Особливим і важливим цей день є для наших першачків, які, вперше ступають на незвіданий шлях здобутку знань. Не менш важливим він є і для майбутніх випускників, яким скоро доведеться іти у доросле життя та обирати свою професійну стежину. У цей день бажаю вам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання, бути сумлінними і розумними учнями, вихованцями дитячих садочків. Нехай завжди з вами буде поруч підтримка та розуміння ваших рідних та близьких.
Шановні освітяни!
Ви, озброєні розумним, добрим, вічним несете свою службу. Вам довірено найбільше багатство нашої країни - діти. Дякую за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння, за те, що Ви виховали багато поколінь свідомих українців, які стали патріотами і захищають нас, а Ви і далі щиро ділитеся своїми знаннями, любов'ю та теплом з молодою генерацією. Щастя Вам, міцного здоров'я, натхненної праці та творчих успіхів!
Я знаю, що Ви раді зустріти учнів у школі чи за екраном комп’ютера, впевнена, що перший дзвоник в умовах війни повинен привести нас до інших дзвоників в переможній Україні. У нас попереду ще дуже багато праці, нас чекає будівництво нової Української освіти і нової Української держави, держави, яка по справжньому думає про своїх учнів, яка по справжньому дбає про вчителів, яка по справжньому підтримує батьків, освіти без бюрократичних придумів, папероманії та звітоманії, держави і освіти, в якій кожен з вас буде робити головну справу свого життя – це вчити дітей. Я вірю в це, впевнена, що ми достойно розпочнемо навчальний рік, проведемо його і закінчимо в переможній країні. Тримаємо освітній фронт!Перемоги всім нам!

 

З повагою - начальник відділу освіти  Валентина Шрамко 

37e331b7a1b39f090b1249a069a513d3 L