onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Основні орієнтири математичної освіти у 2022-2023 навчальному році

Основні орієнтири математичної освіти у 2022-2023 навчальному році

     Screeвмияпчроиnshot 230 серпня 2022 року Комунальною установою «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради» на платформі Google-mееt проведено онлайн-вебінар та творчу зустріч учасників професійної спільноти вчителів метематики. В заході взяли участь 53 педагоги закладів загальної середньої освіти Гайсинської, Кунківської та Райгородської територіальних громад.

    Під час зустрічі були обговорені питання методики викладання математичних дисциплін у 2022-2023 навчальному році та особливості планування освітнього процесу на уроках математики, алгебри, геометрії та в позаурочній діяльності. Презентаційний виступ з означеного питання підготувала і провела керівник педагогічної спільноти Ольга Костенко.

     В ході зустрічі були обговорені питання дидактичного забезпечення викладання предмету, організації дистанційного навчання, дотримання правил безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану на уроках математики.

      В роботі заходу взяв участь і виступив перед присутніми директор КУ «ЦПРПП ГМР» Віталій Сич.

1-1

1-2

1-3

1-4

1-5

1-61-7

1-8