onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Сесії національного мультипредметного тесту 2022 у Гайсинській громаді

Сесії національного мультипредметного тесту 2022 у Гайсинській громаді

    111111мт  Цьогоріч тестування вступників до закладів вищої освіти України відбувалося в період з 25.07. по 04.08., у спеціальних тимчасових екзаменаційних центрах, у Гайсинській громаді створених на базі двох закладів загальної середньої освіти. Сюди приїжджали діти з усього новоствореного Гайсинського району.
Відповідальними за центри були директори, помічниками - їх заступники.
     Обладнано у кожному центрі – по 3 аудиторії, це 40 робочих місць, 3 робочих місця старших інструкторів, там були і резервні комп’ютери. У одному закладі було проведено 6 сесій по 2 зміни, в іншому – 7 по 2. Пройшли НМТ 957 учасників. Не з’явилося - 74.
Було і таке, що під час сесій оголошувались повітряні тривоги. Присутні спускались в укриття. Тестування учасникам відновлювалось після відбою повітряної тривоги. Воно проходило відповідно до інструкції та вимог воєнного часу. Порушень процедури проходження - не було.
     З метою забезпечення безпеки учасників НМТ та унеможливлення вчинень правопорушень у закладах під час сесій були присутні гайсинські працівники Державної служби надзвичайних ситуацій, Гайсинського районного управління поліції, військовослужбовці ЗСУ.

     Підводити підсумки ще зарання. Але вже знаємо, що на сьогодні в Україні, за підсумками тестування, всі три предмети без помилок здали 375 дітей. Понад 1200 учасників - здали без помилок 2 предмети та майже 5 тисяч школярів без помилок пройшли тести тільки з одного предмету. Серед випускників шкіл Гайсинської громади також є такі, що поповнили цей список 200-бальників. Про деяких кращих випускників вже відомо і вони поділилися своїми результатами та методиками запам'ятовування, емоціями після мультипредметного тесту. Зараз ті, хто складав тест, отримують підтверджені результати в особистих кабінетах, на персональних сторінках.

изображение viber 2022-08-15 10-11-03-707

изображение viber 2022-08-15 10-11-03-783