onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Синьо-жовті кольори останнього дзвоника - 2022

Синьо-жовті кольори останнього дзвоника - 2022

    Цьогоріч останній дзвоник для школярів закладів освіти Гайсинської  міської ради пролунав 8 червня. Незважаючи на те, що заходи в школах  були проведені в онлайн форматі все було цікавим та хвилюючим для дітей: насичені презентації, дитячі фотосвітлини, шкільні спогади та діалоги про плани на майбутнє.
     Особливим цей день  був для випускників 2022 року.  У важкий військовий час для наших одинадцятикласників пролунав останній шкільний дзвінок.
     Ідею провести патріотичний захід  у синьо-жовтих кольорах та допомогти нашим захисникам – сплести маскувальну сітку, підтримали старшокласники шкіл міста.  На Алеї Слави загиблим героям із квітами, прапорами, українською символікою зібралися випускники, заступники директорів з виховної роботи, класні керівники, волонтери.
     Із днем останнього дзвоника випускників 2022 року привітала начальник відділу освіти Гайсинської міської ради Шрамко Валентина Миколаївна. У цей день багато говорили про нашу неньку Україну, згадували  та вшановували пам'ять загиблих героїв-земляків та героїв Небесної Сотні. Маленькі, різнокольорові дзвіночки були розвішені на дереві в пам'ять про українських дітей, яких забрала війна. З великим запалом наша юнь плела захисні сітки, які дуже потрібні військовим.  До проведення заходу долучилася спілка ветеранів Афганістану та добровільне формування «Гайсин-1». Представник організації Бойко Василь Анісімович нагородив грамотами активних випускників-волонтерів.
      У цей день дівчата та хлопці співали українських пісень, промовляли патріотичні гасла, аби ще раз висловити велику любов до України та  бажання працювати і творити на користь держави.
Разом до Перемоги!