onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Закінчився 2021 - 2022 навчальний рік

Закінчився 2021 - 2022 навчальний рік

дзвоник новийДорогі діти, шановні освітяни та батьки Гайсинської громади!

Щиро вітаю із закінченням навчального року!

     Останній дзвоник! Такий довгоочікуваний і такий незвичний, обпалений війною! Його малиновий он-лайн передзвін оголосив дошкільнятам, учням 1-10 класів про початок літніх канікул, а випускникам - про старт дорослого, самостійного, відповідального життя!
     2021-2022 навчальний рік став складним випробуванням всіх учасників освітнього процесу в умовах карантину і жорстокої війни! Та всі виклики, пов’язані з здобуттям освіти, пройдено!
     Ми з упевненістю відправляємо в доросле життя 237 випускників 11 класів – впевнених і сміливих, оптимістичних і мудрих. Серед одинадцятикласників маємо дванадцять "золотих" і "срібних" медалістів! Пишаюсь вами, дорогі діти, щиро дякую вашим батькам за їх надійне батьківське плече, материнську віру та підтримку!
     Висловлюю слова вдячності усім батькам наших вихованців за співпрацю, розуміння тих проблем, якими живе сьогодні школа, садочок, за сумлінне виховання майбутніх громадян нашої держави.
     Подяка всім працівникам освіти. Низький уклін вам, шановні колеги-педагоги за ваш труд, турботу і знання, за успішні кроки у створенні нової дистанційної освіти! Силою думки та теплом душі ви плекаєте майбутнє нашої держави! Зичу аби вогник творчості і любові не згасав, майбутні задуми повнились світлом та добром.


     Сьогодні, як ніколи, щиро зичу вам, дорогі наші дітки, безпечних, насичених радісними подіями і позитивними враженнями канікул! Хай кожного ранку вас вітає промінь ласкавого сонця, зустрічає голубінь мирного неба!
  Випускників попереду очікує серйозний іспит - складання Національного мультипредметного тесту, який необхідно пройти для вступу у вищі навчальні заклади. Щиро зичу вам сили, наснаги, віри в себе і у свої знання та гарних результатів на шляху до обраної життєвої дороги! Вірю, вам все вдасться, адже ви нащадки славного українського роду! Бажаю нашим випускникам йти по життю, дотримуючись курсу щастя й удачі, прагнути до своєї заповітної мрії та завжди вірити в себе! Нехай нове доросле життя буде сповнене нових можливостей і перспектив, блискучих ідей та успіхів!
     Сьогодні ми завершили навчальний рік без урочистостей, проте він кожному запам’ятався на все життя. Дякую ЗСУ за можливість його завершити, за спокійний сон наших дітей у рідних домівках. Вірю у Перемогу і сподіваюсь на те, що 1 вересня ми зустрінемося усі в стінах наших закладів, і більше не будемо чути звуків сирен, і не будемо переривати заняття через повітряні тривоги!
     Всім міцного здоров'я, сил, миру, добра, благополуччя і нескінченної віри в те, що все у нас буде гаразд! Бережіть себе і своїх близьких!

 

Начальник відділу освіти

Гайсинської міської ради                                        Валентина Шрамко

 

изображение viber 2022-06-08 14-20-29-267

https://www.youtube.com/watch?v=fvfOoFI9TUQ