onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Результативний виступ юних джур на обласних змаганнях

Результативний виступ юних джур на обласних змаганнях

indшгневукенгшex30 травня – 03 червня Вінницький обласний центр туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій провів ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У зв’язку з воєнним станом, гру було організовано в дистанційному форматі. Цьогоріч в обласному етапі гри стартувала незвично велика кількість учасників – 60 роїв з 27 територіальних громад.

До програми гри входили конкурси: «Смуга перешкод», «Відун», «Пластун», «Рятівник», «Фізична підготовка» та «Ватра» серед роїв старшої (15 – 17 років) та середньої (11 – 14 років) групи. Конкурси проводились у тестовій формі на платформі Google.

Гайсинську громаду на цих змаганнях презентували команди, які були кращими на І етапі гри: рій ім. Володимира Мухи (ліцей №7 м. Гайсин – середня та старша групи), рій «Гайсинські соколи» (ЗЗСО І-ІІІ ст. №4 м. Гайсин – старша група) та рій ім. Петра Дорошенка (ЗЗСО І-ІІІ ст. №1 м. Гайсин – середня група).

Усі учасники виступили дуже добре – в особистому заліку гайсинчани вибороли 13 перших, 13 других та 16 третіх місць, в командному – 2 перших, 4 других та 8 третіх місць. Це найкращий результат серед всіх учасників обласного етапу гри.

Особливо слід відзначити переможців в особистому заліку: Любенко А. (рій ім. П. Дорошенка), Івацко Б. (рій «Гайсинські соколи») – в конкурсі «Смуга перешкод»; Потовський А. та Любенко А.(рій ім. П. Дорошенка), Кобзін В. (рій «Гайсинські соколи») – в конкурсі «Відун»; Любенко А., Потовський А. та Поліщук Ю. (рій ім. Петра Дорошенка), Рибаченко А., Ревкач К, Анікеєнко С., Цьопич Д. (рій ім. Володимира Мухи), Шаргородська В. («Гайсинські соколи») – в конкурсі «Пластун». Командні перемоги здобули, рій ім. Володимира Мухи в конкурсі «Пластун» та «Гайсинські соколи» в конкурсі «Смуга перешкод».

Слід також подякувати виховникам роїв та адміністрації закладів (керівники – Мендусь Л.Г., Ткачук Н.М., Боровий Г.І), які в ці складні часи зуміли гарно підготувати своїх вихованців до виступу в обласному етапі гри «Сокіл»» («Джура»).