onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Всеукраїнська Ініціатива "Сади Перемоги" підтримана на батьківщині Василя Стуса

Всеукраїнська Ініціатива "Сади Перемоги" підтримана на батьківщині Василя Стуса

13В Україні триває всеукраїнська Ініціатива «Сади Перемоги», спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і залучення ресурсів для вирощування продуктів харчування задля недопущення продовольчої кризи в державі. Не залишились осторонь і заклади освіти Гайсинської громади. У ЗЗСО: ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ ім. В. С. Стуса села Рахнівки Гайсинської міської ради висадили більше тридцяти саджанців улюбленої усіма ягоди – черешні. Ініціювали посадку сортових дерев генеральний директор ТОВ "АГРО-ЕТАЛОН" Василь Васильович Черній та перший заступник генерального директора Сергій Миколайович Кавун, які самі їх доставили до школи та разом з працівниками закладу висаджували. Фахівці надали ще і цілий ряд рекомендацій по догляду за плодовими деревами, що є у шкільному саду та молодими саджанцями: щодо формування крони, підживлення, захисту від шкідників, підготовки рослин до зими. Директор закладу Кобзар Алла Володимирівна від імені усіх школярів, їх батьків, освітян закладу дякувала щедрим гостям за такий доречний подарунок і підтримку. Міський голова Гайсинської громади Гук Анатолій Ілліч висловив подяку ТОВ "Агро-Еталон" за надану спонсорську допомогу у висадці саджанців у парку імені Героя України Василя Стуса, за сприяння реалізації всеукраїнської ініціативи «Сади Перемоги» на території Гайсинської громади, за співпрацю, патріотизм та активну життєву позицію. Побажав усьому колективу ТОВ “Агро-Еталон” усіляких гараздів, здоров’я і подальшого процвітання підприємства під мирним небом.
     Тепер маленькі рахнівчани разом із дорослими з нетерпінням будуть чекати плодоношення цих швидкозростаючих рослин, щоб насолоджуватись смачними ягодами. Нехай зростають Сади Перемоги на землі Василя Семеновича Стуса під мирним небом України!

                                                                                         12123

8.jpg

123450

1

7

2

3.jpg

4.jpg

6

10

12.jpg

5.jpg

44

2233.jpg

6677

83086839 633876094139497 3283334783597047053 n