onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Забезпечення якості освіти та освітньої діяльності в умовах дистанційного навчання

Забезпечення якості освіти та освітньої діяльності в умовах дистанційного навчання

   FEQWF  Вимушене дистанційне навчання стало викликом для всіх учасників освітнього процесу: вчителів, учнів та батьків. Організувати якісне навчання з використанням цифрових технологій, надихати й мотивувати учнів, давати раду технічним проблемам виявилось зовсім не просто. В умовах дистанційного навчання, коли вчителі й учні не можуть бути поруч, взаємодія між усіма учасниками освітнього процесу: адміністрацією школи, вчителями, учнями і батьками - набуває особливої важливості. Про те, як ефективно організувати освітній процес в умовах дистанційного навчання йшла мова 27.01.2022 р. на навчальному он-лайн семінарі: "Забезпечення якості освіти та освітньої діяльності в умовах дистанційного навчання" організованому для керівників закладів загальної середньої освіти Гайсинської територіальної громади Державною службою якості освіти у Вінницькій області за участю начальника відділу освіти Валентини Шрамко та директора КУ «ЦПРПП ГМР» Віталія Сича.

   Проведення семінару модерувала головний спеціаліст відділу інституційного аудиту управління ДСЯО у Вінницькій області Н.В. Ємець.

   Наталія Василівна презентувала учасникам зібрання результати проведенного опитування управлінців, учителів, учнів, батьків щодо особливостей організації, визначення результатів та проблем дистанційного навчання, його переваг і можливостей порівняно з традиційними формами навчання. Учасниками семінару було опрацьовано нормативно-правову базу та вимоги щодо організації дистанційного навчання. В ході «круглого столу» керівники освітніх установ територіальної громади висловили свої думки щодо організації нової для освітян форми педагогічної діяльності, обмінялися напрацьованим досвідом роботи з методичної теми семінару.

e3wfcSA

grthnWEG

FETDGwwet

oiuyeghfg

yiluktjhgewgrtyfh