onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — 5 січня починається реєстрація на пробне ЗНО

5 січня починається реєстрація на пробне ЗНО

    1-itsmi student life i 5 січня розпочинається реєстрація на пробне ЗНО, яка відбуватиметься на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти та триватиме до 22 січня.

     Пробне тестування відбувається з метою ознайомлення учнів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита.

    Також учасники пробного ЗНО зможуть отримати результат тестування, психологічно налаштуватись на проходження тестування та навчитись ефективно розподіляти час, зосереджуючись на виконанні завдань.

    Участь у пробному тестуванні є платною. Цього року вартість складання одного пробного тесту коливається від 213 до 309 грн в залежності від регіону проживання учасника.

    Кожен учасник тестування зможе взяти участь у двох сесіях пробного оцінювання, проведення яких відбудеться 19 та 26 березня.

    19 березня учасники тестування матимуть можливість скласти пробний тест з української мови або української мови і літератури.

    26 березня випускники зможуть пройти пробне тестування з одного предмета на вибір – історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, а також з іноземних мов (англійської, іспанської, німецької або французької).

   Для реєстрації кожному учаснику необхідно заповнити реєстраційну картку учасника пробного ЗНО на сайті регіонального центру оцінювання якості освіти. Після цього регіональним центром буде надано логін і PIN-код для входу на інформаційну сторінку учасника пробного ЗНО.

    Також не пізніше 25 січня необхідно оплатити обрані тестування через систему онлайн-оплат на сайті регіонального центру або в банку. Реєстрація для проходження тестування відбудеться лише після успішної оплати.

    Не пізніше 10 березня на персональну сторінку учасники отримають запрошення-перепустку, де будуть зазначені адреси пунктів проведення кожного з вибраних вами тестувань.

   Після проходження пробного тестування з обраних предметів в пунктах тестувань учасники також зможуть ознайомитись з матеріалами інших тестувань, які міститимуться на особистій інформаційній сторінці учасника пробного ЗНО.

    Для визначення результатів упродовж трьох днів після кожного з тестувань учасники можуть перенести свої відповіді, надані під час виконання тесту в бланках відповідей, до спеціального сервісу.

   Після внесення відповідей до спеціального сервісу 25 березня на інформаційній сторінці учасника буде розміщено результат пробного ЗНО з української мови, української мови і літератури, а 1 квітня — з іншого навчального предмета.

   Результат пробного ЗНО допоможе вам краще зрозуміти, над чим варто попрацювати більш детально, але не може бути використаний для прогнозування результатів основної сесії ЗНО.

 

 

Матеріал з сайту: osvita.ua