onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Освіта по – новому: крокуємо з НУШ

Освіта по – новому: крокуємо з НУШ

ЗастапрпавіцівавнаНе навчаймо дітей так, як навчали нас,

– вони народилися в інший час!

В Новій українській школі змінюється роль учителя. Його вже не сприймають як безпосереднє джерело знань, бо знання можна почерпнути з інтернету, і з різноманітних книг, і з інших джерел. Головне зараз – навчити учнів вчитися. Бо коли дитина займається тим, що їй подобається, вона знаходить для цього бажання, сили та енергію. І школа має стати тим середовищем, в якому можна все це втілити.

Сучасному вчителеві потрібно усвідомити, що НУШ чекає вчителя – професіонала, партнера з високими людськими цінностями. З першого вересня 2022-2023 навчального року за парти Нової української школи окрім учнів початкової ланки освіти сядуть і п’ятикласники – їх навчатимуть підготовлені учителі-предметники.

Упродовж тижня що минає 359 педагогів зі всіх закладів загальної середньої освіти Гайсинської територіальної громади у вільний від роботи час підвищували свою фахову професійну компетентність відповідно до нових методик Нової української школи навчаючись на курсах підвищення кваліфікації у КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти». Навчання проходило дистанційно у 6 академічних групах за відповідною програмою і розкладом занять, координувалось адміністраціями освітніх установ, КУ «Центр професійного розвитку педагогів Гайсинської міської ради» та пройшло на високому рівні. Викладачі, тренери-педагоги академії доклали максимум зусиль для якісного підвищення кваліфікації педагогів, освоєння нових методик НУШ.

Освітяни закладів загальної середньої освіти Гайсинської територіальної громади висловлюють щиру подяку викладачам КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», всім причетним до організації та забезпечення курсів підвищення кваліфікації за толерантну співпрацю, партнерську підтримку, розуміння.

345ивимвіам

дшгнеівсм

лшготипквап

тимсі

фіапфіаипуф

хжюкувап

шгнекепропирть

щшгнамитьлшд

яіуквсмпенрт