onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Зустріч маленьких патріотів дитячого садка та загартованих війною бійців

Зустріч маленьких патріотів дитячого садка та загартованих війною бійців

укуекруйфпвмФормування національної свідомості та громадської відповідальності починається з раннього віку і триває протягом усього життя. Виховати патріота — ось яке завдання постає перед педагогами.

Аби юне покоління пам’ятало події сьогодення, зростало з почуттям любові до своєї Батьківщини, цінувало мир та свободу, поважало тих, хто захищає кордони нашої країни, берегло пам’ять про тих, хто поклав життя заради нашого мирного неба адміністрація закладу дошкільної освіти №7 «Берізка» м. Гайсин (завідувач Л.Г. Голотюк, вихователь-методист Н.В. Груша) організували акцію «Обереги для наших захисників» на підтримку бійців 59 окремої мотопіхотної бригади ім. Якова Ганзюка та екскурсію для дітей старшої і середньої груп (вихователі Н.М. Чорна, Л.В. Гринчук) до військової частини. В організації заходів допомогла начальник групи цивільно-військового співробітництва штабу бригади старший лейтенант О.М. Сірман.

Діти разом з батьками та вихователями виготовили листівки, плакати та янголів, як обереги для військових. Також батьки вихованців передали подарунки бійцям, як привітання з прийдешнім святом Днем захисника України.

Дошкільнята вшанували пам'ять загиблих в зоні АТО, поклавши квіти до меморіальної плити, розповіли вірші, заспівали патріотичну пісню та подарували янголів своїм героям, чим викликали сльози в очах розчулених військових.

Дуже цікавою та пізнавальною була подорож по території військової частини, де дітлахам запропонували   не лише оглянути зовні, а й пізнати, так би мовити, серце бойової техніки та проїхатись у військовій машині. Сповнені вражень діти, несподівано для всіх дорослих, почали співати гімн України. А далі, крокуючи по території військової частини, завзято виконували патріотичні пісні, чим викликали бурю емоцій у військових, які залишали бокси з бойовими машинами аби привітати та підтримати малюків. На прощання діти запросили військових до себе в садочок на Козацькі розваги, на що бійці з радістю погодились.

Повернувшись до дитсадка, на дітей чекав несподіваний сюрприз від військових, які принесли солодощі аби віддячити за щирість та підтримку дошкільнят.

Спортивні змагання, які відбулись 4 жовтня у закладі (інструктор з фізкультури К.О. Куза, музкерівник Н.В. Іванова, вихователь Н.М. Чорна) за участю дітей старшої групи та молодих бійців 59 бригади, були цікавими та веселими. Спільні переживання, жага перемоги, підтримка та заохочення з боку молодих бійців дуже зблизили юних та дорослих учасників.

По закінченню «запеклих» змагань солдати подарували маленьким козачатам прапор України з пам'ятними написами від бійців 59 бригади та подякували за щирість, тепло і радість, яку вони отримали від діток.

гнтимкуі

гумсу

зщлшьтрн

зщшогьтипеа

зщшрие

йфикм

йфчсму

йфстиура

йцтьхзоти

узщаовьм

узщмолу

щшлтму

хзщшлс

шщгомрц