onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Шановні друзі, колеги - освітяни. ветерани педагогічної праці!

Шановні друзі, колеги - освітяни. ветерани педагогічної праці!

Застцлоравна

 

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівника освіти! Святом людей, які обрали сенсом свого життя педагогічний фах, і залишаються вірними покликанню вчителя. День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя.

Сьогодні ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Професійні здобутки педагогів, якісна підготовка випускників шкіл, перемоги учнів та вихованців на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта Гайсинської територіальної громади постійно підвищує свої якісні показники. Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління. Ви завжди були і залишаєтесь  головним світочем  у житті дитини, даруючи їй тепло свого серця, скарби своїх знань.

Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Ваші мудрість і знання зберегли і примножили найкращі традиції галузі, возвеличили знання вчителя – провідника вічних цінностей.

Бажаємо усім, хто причетний до освіти, міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

imaаппаges 2  копия