onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — 30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек

Застбьореквмвна

Бібліотека. Вічно юна оселя людського розуму, це – цілий світ, відкритий кожному, хто любить книгу. Бібліотека – це величезний книжковий храм, джерело ідей, скарбниця думки, що освітлює нам стежку в майбутнє. Ряди книжкових полиць зберігають знання і віковий досвід людства, все життя Всесвіту зосереджено тут. Кожен із нас може отримати в бібліотеці душевний спокій, втіху в печалі, моральне оновлення і щастя.

Бібліотека – це не тільки книги. Це – не просто сховище земної мудрості, а своєрідний рятівний острів, де кожен, відштовхнувши дешеві замани буднів і свят, пов’язує свою долю зі світом гострого розуму, радості відкриття, сили взаємозбагачення – світом цивілізованої культури.

А вітання з професійним святом приймають бібліотекарі – провідники у світ знань, казок, подорожей, фантастики, наукових відкриттів. Їм відомі секрети класифікації книг, складання бібліографічних довідників та каталогів. У цей день у нас є особлива нагода згадати і подякувати за їх клопітку працю та високу місію: виховувати грамотного читача, навчити його орієнтуватися у потоці інформації, уміло користуватися ресурсами та послугами бібліотеки.

Удень Вашого професійного свята, дозвольте привітати Вас та побажати міцного здоров'я, сімейного благополуччя, родинного затишку, а також вдосконалення професійних якостей. Бажаємо  постійного оновлення фонду цікавими, затребуваними книгами. Щоб читачі були свідомими і відповідальними, щоб взяті книги повертали цілими і своєчасно.

 

Кінцваиева