onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Професійне засідання спільноти фахівців психологічної служби Гайсинської територіальної громади

Професійне засідання спільноти фахівців психологічної служби Гайсинської територіальної громади

3зщвапр

Нас єднає спільна діяльність та бажання

 допомогти всім, хто потребує…

                                          

       9 вересня 2021року в залі засідань Центру професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради відбулося засідання спільноти практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО та ЗДО. У заході взяли участь фахівці психологічної служби Гайсинської та Райгородської територіальних громад.

       У ході зустрічі психолог КУ «ЦПРПП ГМР»Крук Лариса Петрівна ознайомила з листом МОН України від 16.07.2021р. №1/9-363 «Про пріоритетні напрями роботи психологічної служби у 2021-2022 н.р.»; довела до відома зміст наказу МОН України від 01.07.2021р. №571 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Просвітницькі програми». Фахівцям психологічної служби було надано консультації щодо ведення фахової документації згідно листа Міністерства освіти і науки України від 24.07.2019р. №1/9-477 «Про типову документацію працівників психологічної служби у системі освіти України».

       Керівник педагогічної спільноти практичних психологів та соціальних педагогів ЗЗСО та ЗДО Сайдак Ольга Едуардівна підвела підсумки діяльності фахівців психологічної служби за 2020-2021 н.р.

     Підводячи підсумки проведеної зустрічі психолог КУ «ЦПРПП ГМР» Крук Лариса Петрівна наголосила, що практичним психологам та соціальним педагогам необхідно усвідомити свою роль у становленні та впровадженні нововведень у системі освіти, організувати такий соціально-психологічний супровід освітнього процесу, за якого всі його учасники зможуть якісно та по-новому розкрити свій освітній потенціал з урахуванням сучасних вимог та актуальних викликів сьогодення.

2зщшгнва

 

3зщвапр

 

4длоіва

 

5 2дшгцук