onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Емоційний інтелект як психологічна складова забезпечення ефективного освітнього процесу

Емоційний інтелект як психологічна складова забезпечення ефективного освітнього процесу

     

1авпіар

20 травня 2021 року відбулася чергова зустріч спільноти працівників психологічної служби Гайсинської територіальної громади в рамках проєкту «Школа свідомого батьківства» за темою «Емоційний інтелект як психологічна складова забезпечення ефективного освітнього процесу».

   Вебінар проводився в онлайн-режимі і був організований керівництвом та методистами Навчально-методичного центру працівників психологічної служби системи освіти Вінницької області.

   У ході зустрічі, модератор Ольга Гунько, методист НМЦПССО Вінницької області акцентувала увагу на тому, як рівень розвитку емоційного інтелекту впливає на самооцінку людини, які ефективні способи емоційної регуляції, що таке емпатія, як потрібно співпереживати, де брати ресурс та як запобігти вигоранню.

     Практичні психологи та соціальні педагоги Гайсинської територіальної громади закладів освіти під час зустрічі долучилися до обговорення та дійшли спільної думки, що емоційний інтелектє головноюскладовоюу досягненні максимального відчуття щастя та успішної самореалізації.

 

2прт

 

3аупр

 

4ап

5уапи