onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Діяльність психологічної служби в умовах дистанційного навчання

Діяльність психологічної служби в умовах дистанційного навчання

впаролводало0

1 квітня 2021 року відбувся психологічний івент практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти Гайсинської громади за темою «Діяльність психологічної служби під час дистанційного навчання» в онлайн режимі.

Програма івенту передбачала розкриття теоретичних засад з даного питання та висвітлення бенчмаркінгу (кращого досвіду) здійснення психологічного супроводу учасників освітнього процесу під час карантину у ЗЗСО та ЗДО.

У ході івенту психолог КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Гайсинської міської ради» Крук Лариса надала консультацію з питань організації діяльності психологічної служби, окреслила основні аспекти здійснення психологічного супроводу учасників освітнього процесу під час дистанційного навчання, акцентувала увагу на пріоритетних напрямах діяльності, веденні фахової документації, підвищенні професійної компетентності відповідно до цілей та завдань сучасної системи освіти.

Досвідом роботи в професійній спільноті поділилися Л.П. Данильчик практичний психолог ЗЗСО І-ІІІ ст. №3 та А.В. Бубновська практичний психолог ЗДО №4 «Дзвіночок» Гайсинської міської ради.

Для формування методичного кейсу з даної тематики були надані посилання на джерела інформації (веб-ресурси), необхідні для професійного розвитку педагогічних працівників.

Зустріч пройшла ресурсно, продуктивно та актуально!

 

аіпвраьопр1

 

авптси4 1

 

ваппвт3

 

впаролводало0

 

вуіапи9

 

віаим8

 

віапи10

 

іавим5

 

іаявпачимт6

 

1вапи2