onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Організація роботи органів учнівського самоврядування у новостворених територіальних громадах

Організація роботи органів учнівського самоврядування у новостворених територіальних громадах

image023 березня відбулися обласні збори лідерів учнівського самоврядування в режимі онлайн за темою «Співпраця органів учнівського та місцевого самоврядування, територіальних громад з питань підтримки та розвитку громади». Гайсинську територіальну громаду представляли голова молодіжного руху «Лідер» Левандовська Яна та координатор руху Галина Васильчук.

Учасників зібрання привітали Олена Чорна - начальник управління взаємодії з органами місцевого самоврядування Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації та Тетяна Лісогурська - начальник відділу взаємодії з територіальними громадами управління взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Лідери мали можливість послухати та поспілкуватися із головою громадської організації «Унікальна країна», волонтером, номінантом на звання «Людина року» Андрієм Сільченком.

У ході зустрічі своїм досвідом по створенню молодіжних рад в районах, містах, ОТГ поділилися представники Жмеринської, Калинівської, Іллінецької територіальних громад.

Лідери обговорили плани подальшої роботи, організацію співпраці та спільні заходи учнівського самоврядування Вінничини.

20210323 111500

20210323 111721

20210323 132605