onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — ПРОБНЕ ЗНО-2021: СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ

ПРОБНЕ ЗНО-2021: СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ

З 5 січня до 19 січня 2021 року на сайті Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти буде доступною програма реєстрації охочих узяти участь у пробному ЗНО з Вінницької, Житомирської та Хмельницької областей.

Щоб зареєструватися, потрібно заповнити реєстраційну форму, зайти до особистого кабінету учасника пробного ЗНО за логіном і паролем, отриманими під час реєстрації, роздрукувати квитанцію, оплатити послугу проведення пробного ЗНО, за 5-7 днів в особистому кабінеті учасника пробного ЗНО перевірити факт зарахування коштів.

Цьогоріч кожний учасник / кожна учасниця зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО, а також додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів. Відтак можна буде і ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів, і перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс).

Тестування з усіх навчальних предметів відбудуться 10 квітня 2021 року.

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНОРезультати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.

Інформація з сайту Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти.

Більше про особливості реєстрації на пробне ЗНО-2021 можна прочитати на сайті ВРЦОЯО.

3Робгне1