onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Навчання в умовах карантину

Навчання в умовах карантину

На виконання наказу Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації від 13 листопада 2020 року № 325 «Про продовження карантинних заходів в закладах освіти області», рішення районної комісії з питань техногенно-економічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 17 листопада 2020 року (протокол № 59) наказом відділу освіти Гайсинської районної державної адміністрації від 17.11.2020 № 138 «Про карантин у закладах освіти району» закладам загальної середньої освіти Гайсинського району було рекомендовано організувати освітній процес для учнів 1-4 класів за очною, для 5-11 класів – за дистанційною або змішаною формою навчання.

У зв’язку з цим педагогічні ради закладів загальної середньої освіти відповідно до статті 10 Закону України «Про повну загальну середню освіту» змушені були повторно розглянути питання щодоформ організації освітнього процесу.

Врахувавши об’єктивні обставини щодо епідемічної ситуації в районі та кожному населеному пункті, кількість учнів у закладах та у розрізі класів, площі приміщень навчальних та загального призначення, урахувавши бажання та можливості учасників освітнього процесу, кожен заклад в умовах автономії, передбаченої Законом України «Про освіту», самостійно визначився з формами організації освітнього процесу в нинішніх об’єктивних умовах.

Станом на 19.11.2020 року учасники освітнього процесу однієї зі шкіл району перебувають на самоізоляції (усі здобувачі освіти цього закладу навчаються дистанційно), у решті шкіл учні 1-4 класів навчаються очно.

Навчання учнів 5-11 класів у школах Гайсинщини відбувається по-різному: очно, за дистанційною або змішаною формою.

Робота закладів дошкільної та позашкільної освіти продовжується у звичайному режимі з обов’язковим дотриманням усіх протиепідемічних вимог.

Заклади освіти можуть змінити форми організації освітнього процесу залежно від обставин, що складатимуться в державі та на місцевому рівні.

1 апрпп

2 пеп

3 пеупц

4 пеп

5 ерк

6 еупкп