onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — У ЗДО «Веселка» с. Зятківці - сучасний дитячий ігровий майданчик

У ЗДО «Веселка» с. Зятківці - сучасний дитячий ігровий майданчик

Дитинство – це щаслива сторінка життя, коли всі кольори яскраві, а до казки можна доторкнутися рукою. Для вихованців закладу дошкільної освіти «Веселка» с. Зятківці (директор Шевчук О.І.) 7 вересня відбулося справжнє свято – відкриття сучасного дитячого ігрового майданчика.

Ця приємна подія стала можливою завдяки спонсорській допомозі ТОВ «Луї Дрейфус Компані Україна» та повної організації всіх робіт керівництвом ТОВ «УкрЕлКо», яке працює на території Зятковецької громади. На благоустрій ігрового майданчика витраченобільше 230 тис. грн.

На урочисте відкриття дитячого майданчика завітали почесні гості: керівник Зятковецького зерноскладу ТОВ «УкрЕлКо» Віктор Чергінець та його трудовий колектив, сільський голова с. Зятківці Микола Керанчук, колектив дитячого садка танайголовніші гості цього дійства – вихованці ЗДО «Веселка».

Після урочистої традиції перерізання стрічки прозвучали побажання та подяка від місцевої влади, від колективу ЗДО, від дошкільнят.

Звертаючись до гостей, директор (завідувач) ЗДО «Веселка» Оксана Шевчук від імені колективу закладу дошкільної освіти «Веселка», батьків, вихованців та всієї Зятковецької територіальної громади висловила найщиріші слова подяки за новий сучасний ігровий майданчик, за нову огорожу, за освітлення пішохідного переходу біля дитячого садка, за створення комфорту в садочку ТОВ «Луї Дрейфус Компані Україна», керівнику Зятковецького зерноскладу ТОВ «УкрЕлКо» Чергінцю Віктору Олеговичу та трудовому колективу, організатору всіх проведених робіт Новачку Сергію Вікторовичу.

Ігровий майданчик для маленьких зятківчан – це не тільки радість для дітей, а й для батьків, адже їхні діти тепер будуть гратися на сучасному та безпечному обладнанні.

Відкриття майданчика проходило з дотриманням усіх карантинних норм.

DSC 0045

DSC 0054

DSC 0071

DSC 0086

DSC 0115

DSC 0135

DSC 0139

DSC 0159

DSC 0165

DSC 0243

DSC 0259

DSC 0292

DSC 0346

DSC 0356

DSC 0374

DSC 0389

DSC 0390

DSC 0391

DSC 0392