onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Інструктивно-методична нарада фахівців психологічної служби Гайсинського району 2020

Інструктивно-методична нарада фахівців психологічної служби Гайсинського району 2020

Нас єднає спільна діяльність та бажання         

 допомогти всім, хто потребує…

                                          

        31 серпня на базі районного методичного кабінету відбулася інструктивно-методична нарада з практичними психологами та соціальними педагогами з дотриманням норм санітарного режиму в умовах карантину.

       У ході наради методист з психологічної служби Крук Л.П. висвітлила ряд питань, а саме: ознайомила з листом ІМЗО від 27.07.2020 р. №22.1/10-149-5 «Про пріоритетні напрями роботи психологічної служби у 2019-2020 н.р.»; довела до відома зміст наказу МОН України від 16.06.2020 р. №802 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів та соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Розвивальні програми»; акцентувала увагу на веденні фахової документації згідно листа Міністерства освіти і науки України від 24.07.2019 р. №1/9-477 «Про типову документацію працівників психологічної служби у системі освіти України».

       Керівник районного методичного об’єднання Сайдак О.Е. проаналізувала діяльність фахівців психологічної служби за 2019-2020 н.р., ознайомила з планами роботи, семінарів та районних методичних об’єднань на новий навчальний рік.

     Творча група з фахівців психологічної служби ЗДО попередньо виготовили лепбуки по-роботі з дітьми дошкільного віку «Емоційно-вольовий розвиток дитини» та «Соціально-моральний розвиток дитини». Керівник групи Бубновська А.В. презентувала цікавий наочний матеріал, який практичні психологи та соціальні педагоги можуть використовувати не лише у ЗДО, але й у роботі з здобувачами освіти НУШ.

     Підводячи підсумки проведеної наради методист з психологічної служби Крук Л.П. наголосила, що практичним психологам та соціальним педагогам необхідно усвідомити свою роль у становленні та впровадженні нововведень у системі освіти, організувати такий соціально-психологічний супровід освітнього процесу, за якого всі його учасники зможуть якісно та по-новому розкрити свій освітній потенціал.

 

IMG-6923 1

 

IMG-6926

 

IMG-6928

 

IMG-6934 1

 

IMG-6935 1