onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — У Гайсинському районі тривають конкурси на визначення опорних закладів освіти

У Гайсинському районі тривають конкурси на визначення опорних закладів освіти

    Гайсинська районна рада (рішення 28 сесії районної ради 7 скликання від 25 червня 2020 року) та Гайсинська міська рада (рішення №12 65 сесії міської ради 7 скликання від 25 червня 2020 року) оголосили конкурси на визначення опорних закладів освіти.

    Серед закладів загальної середньої освіти спільної  власності територіальних громад району  конкурс триватиме з 26 червня по 27 липня 2020 року. Школи міста мають змогу вибороти статус опорного з 01 липня по 30 липня 2020 року.

    Обидва конкурси передбачають два етапи: перший – підготовчий, на якому здійснюється подання заявок відповідними закладами загальної середньої освіти району на участь у Конкурсі до відділу освіти Гайсинської райдержадміністрації, що триває 20 днів, та другий – основний, на якому проводиться визначення переможця Конкурсу, тривалістю 10 днів. Визначатимуть переможців конкурсні комісії, склад яких затвердили засновники закладів освіти району та міста.

   Умови проведення конкурсів оприлюднені на сайтах засновників та на сайті відділу освіти Гайсинської райдержадміністрації.

Інформація з сайту Гайсинської РДА: http://www.gaysin-rda.gov.ua/ua/news/10161-u-gajsinskomu-rajoni-trivayut-konkursi-na-viznachennya-opornikh-zakladiv-osviti

5670длшгнгевапр