onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Випускники шкіл Гайсинщини продовжують складати ЗНО 2020

Випускники шкіл Гайсинщини продовжують складати ЗНО 2020

   Розпочався третій тиждень проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання.

    Після випробувань з математики та української мови, що проходили для наших одинадцятикласників у місті Гайсині, випускники навчальних закладів Гайсинського району взяли участь  у четвер у  зовнішньому оцінюванні з фізики (26 учасників) та у понеділок – з іноземних мов: німецької, французької та іспанської (5 учасників), як відбулися у місті Вінниці.

   З метою інформування учасників зовнішнього незалежного оцінювання 03 липня були опубліковані правильні відповіді на завдання тестів з фізики, а 07 липня будуть - з іноземних мов.

   Установлення порога «склав/не склав» та визначення результатів ЗНО з фізики відбудеться за підсумками засідання експертної комісії з питань визначення результатів ЗНО орієнтовно 16 липня, з іноземних мов - 24 липня. Цими ж днями будуть опубліковані таблиця відповідності тестових балів оцінкам за шкалою від 1 до12 балів та таблиця переведення тестових балів з фізики та іноземних мов у рейтингову оцінку за шкалою від 100 до 200 балів.

   Результати тестування з фізики будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО 17 липня, з іноземних мов - 25 липня.

   Після цього навчальні заклади отримають результати державної підсумкової атестації своїх учнів.

  Нагадуємо, що 07 липня відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови, у місті Гайсині буде працювати один пункт оцінювання на базі І корпусу Ліцею №7 (відповідальна Мендусь Л.Г.), де підготовлено 17 аудиторій.

Інформацію взято із сайту Гайсинської рда