onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Стартувала основна сесія ЗНО-2020

Стартувала основна сесія ЗНО-2020

25 червня 2020 року відбулося ЗНО з математики. На території Гайсинського району працювали три пункти проведення зовнішнього незалежного оцінювання на базі ліцею №7 м. Гайсин (відповідальна Мендусь Л.Г.), НВК: СЗШ І-ІІІ ст.-ліцею м. Гайсин (відповідальна Вдовцова Т.А.), Гайсинського медичного коледжу (відповідальний Попатенко В.М.). У цих пунктах проходили тестування абітурієнти з Гайсинського району, м. Ладижин, Теплицького та Бершадського районів. Для участі у ЗНО з математики з’явились 635 абітурієнтів із 701 зареєстрованих (90,6 %). Явка по регіону (Вінницька, Житомирська, Хмельницька області) становила 83,7%. 

Симптомів респіраторних захворювань та підвищеної температури тіла не було виявлено у жодного учасника тестування, як і в осіб, що залучалися до проведення ЗНО, тому всі вони безперешкодно потрапили до пунктів тестування.

Усі пункти проведення ЗНО були забезпечені засобами індивідуального захисту, а саме, медичними масками, антисептиками, безконтактними термометрами, дезінфекторами для поверхонь, щитками і халатами для медиків.

Готовність пунктів тестування згідно з рекомендаціями Головного державного санітарного лікаря напередодні була підтверджена висновками районної групи з моніторингу дотримання протиепідемічних заходів, до складу якої входять працівники Держпродспоживслужби.

      Для учасників, які з поважних причин не змогли взяти участь в тестуванні проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування  (ураховуючи день проведення) подати заяву до Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та Вінницького регіонального центрів оцінювання якості освіти.

unnamed-1-1-1000x560