onexoxblackplanjoker123 Відділ освіти Гайсинської міської ради — Гайсинчани – переможці всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Гайсинчани – переможці всеукраїнського конкурсу учнівської творчості

Міністерством освіти і науки України підбито підсумки заключного етапу ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості під гаслом «Об’єднаймося ж, брати мої!». На сайті відомства 25.05.2020 року опубліковано наказ за №687, яким визначені переможці конкурсу. Серед переможців гайсинчани Прикмета Юлія та Каляфіцький Олександр – учні міської школи №4.

Саша – учень 9 класу, під керівництвом педагогів школи С.М. Каляфіцького та Н.В. Немировської він виконав дослідницьку роботу «Медовий місяць» після "великого терору". Реабілітовані історією: професор Савостьянов».

Юлія – випускниця школи, тема її творчої роботи «Розхристані душі на перехресті безвір'я та людяності», керівниками роботи стали педагоги Н.В. Немировська та Г.В. Підкоморна.

Освітяни Гайсинщини

щиро вітають учнів та їх педагогів із вагомою перемогою!

Нагадаємо, що завданнями конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!» є активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді; збереження і розвиток інтелектуального потенціалу України; державна підтримка талановитої молоді та творчої праці вчителів. Конкурс включає в себе чотири етапи і проводиться на шкільному, районному, обласному та державному рівні. Роботи Олександра Каляфіцького та Юлії Прикмети були визнані найкращими на всіх етапах конкурсу!

Заставнаdfnhg.png

 

Каляфіцький Олександр  Каляіцький на друк-1 
 Прикмета Юлія  

Підкоморна-Немировська на друк робота-1